safatugraayilmaz Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 9, 2026 14 5 3 Dün 10:22 PM da #1 Arkadaşlar Selam PS3 için Pes 2018 lisans yaması mevcut mu olan veya bilgisi olan arkadaşları konuya beklerim şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Selam PS3 için Pes 2018 lisans yaması mevcut mu olan veya bilgisi olan arkadaşları konuya beklerim şimdiden teşekkürler
Meteora* Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Şub 16, 2012 439 3,994 93 Dün 10:28 PM da #2 Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
safatugraayilmaz Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 9, 2026 14 5 3 Dün 10:41 PM da #3 Meteora*' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER HOCAM YAMA DEĞİLDE OYUNU LİSANSLAYAN YAMAYA İHTİYACIM VAR SADECE LİSANS ELİNİZDE PES 2013 İÇİN YAMA VARMI HOCAM PEKALA DARLADIYSAM KUSURA BAKMAYIN
Meteora*' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER HOCAM YAMA DEĞİLDE OYUNU LİSANSLAYAN YAMAYA İHTİYACIM VAR SADECE LİSANS ELİNİZDE PES 2013 İÇİN YAMA VARMI HOCAM PEKALA DARLADIYSAM KUSURA BAKMAYIN
Meteora* Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Şub 16, 2012 439 3,994 93 Dün 10:53 PM da #4 Maalesef o yok. Zaten Lisans yaması yapmazlar pes 18 e . Genelde Pes 21 e yaparlar ps4 için.
safatugraayilmaz Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 9, 2026 14 5 3 Dün 10:54 PM da #5 Burda vardı ama link kırık
Meteora* Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Şub 16, 2012 439 3,994 93 Dün 11:01 PM da #6 safatugraayilmaz' Alıntı: Burda vardı ama link kırık Genişletmek için tıkla ... Bana kalırsa ps3 cihazlar için kırık yamaları kullanmalısın. Yani Hen yamalarını pkg olanları
safatugraayilmaz' Alıntı: Burda vardı ama link kırık Genişletmek için tıkla ... Bana kalırsa ps3 cihazlar için kırık yamaları kullanmalısın. Yani Hen yamalarını pkg olanları
safatugraayilmaz Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 9, 2026 14 5 3 Dün 11:05 PM da #7 Meteora*' Alıntı: Bana kalırsa ps3 cihazlar için kırık yamaları kullanmalısın. Yani Hen yamalarını pkg olanları Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam sağolun desteğiniz için
Meteora*' Alıntı: Bana kalırsa ps3 cihazlar için kırık yamaları kullanmalısın. Yani Hen yamalarını pkg olanları Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam sağolun desteğiniz için